Volkswagen готується представити абсолютно новий пікап

На автосалоні в Нью-Йорку-2018 німецька компанія Volkswagen планує представити широкій громадськості концепт абсолютно нового пікапа. Про це повідомляє авторитетне видання Automotive News, посилаючись на власні джерела в керівництві виробника.

Як зазначає ресурс, серійна версія концептуального пікапа Volkswagen з’явиться в тому випадку, якщо компанія отримає достатню кількість позитивних відгуків. Ніякої офіційної інформації про новинку поки немає.

Якщо проект нового пікапа отримає «зелене світло», його можуть побудувати на базі великого позашляховика VW Atlas/Teramont. Серійне виробництво вантажівки буде налагоджено на потужностях американського заводу бренду, розташованого в штаті Теннесі. На ринку пікап буде конкурувати з такими моделями, як Toyota Tacoma, Ford Ranger, Chevrolet Colorado і Honda Ridgeline.

Нагадаємо, в лінійці німецького бренду в даний час є пікап Volkswagen Amarok. Однак ця вантажівка не продається на території США. При цьому, як повідомлялося раніше, в минулому році бренд зареєстрував назву Amarok в Північній Америці. Як відзначають наші колеги, не виключено, що новинку продаватимуть в США під добре знайомим ім’ям.


Не пропустіть