Третій серійний кросовер MG розсекретили до прем’єри

Марка MG розширить свій модельний ряд новим кросовером, який вже розсекретили до офіційної презентації. Джерелом фотографій виступила база міністерства і промисловості Китаю, а ескізи сьогодні опублікувала сама компанія.

Судячи з опублікованих зображень, новинкою стане кросовер, який буде створений за мотивами концепту X-motion, представленого в квітні на автосалоні в Пекіні.

Уже відомо, що новинка, яка стане третім серійним кросовером марки, отримає індекс HS. На ринку Китаю модель з’явиться до кінця цього року, а на британському ринку продажі заплановано на 2019 рік.

За попередніми даними, в основі кроссовера розташується платформа рамного позашляховика Roewe RX8, який в свою чергу створювався на базі рамного Maxus D90. Нагадаємо, що Roewe, Maxus і MG належать концерну SAIC.

У базі даних міністерства промисловості Китаю зазначено, що кросовер буде пропонуватися з бензиновими моторами об’ємом 1,5 і 2,0 літра потужністю 169 і 231 к.с. відповідно.

Серед трансмісій запропонують шестишвидкісну механіку або семиступінчастий робот. У кросовера MG HS габарити будуть наступними: 4 574/1 876/1 664 мм, колісна база складе 2 720 мм.


Не пропустіть