Нова Skoda Octavia засвітилася під час тестування (Фото)

Фотошпигуни помітили в Європі тестовий мул Skoda Octavia нового покоління. У продажу ця новинка з’явиться тільки до 2020 року.

Мало того, що перед нами тестовий мул нової Octavia, так він ще й добре закамуфльований. Тому ми поки не можемо сказати нічого конкретного про зміни в дизайні. Здається, спереду повинні відбутися досить помітні зміни, особливо в решітці радіатора. Ззаду ми ніяких серйозних оновлень не помітили.

Octavia нового покоління повинна бути побудована на модернізованій платформі MQB німецької Volkswagen Group. Це означає, що її вага знизиться в порівнянні з моделлю поточного покоління (завдяки широкому використанню вуглеволокна і інших легких матеріалів). Ми не здивуємося, якщо розміри нової Octavia трохи збільшаться в порівнянні з моделлю поточного покоління.

А ось про двигуни цієї новинки поки нічого не відомо. Думаємо, що у неї більше не буде дизелів, так як Volkswagen Group планує від них поступово повністю відмовитися. Octavia нового покоління може отримати гібридні версії, в тому числі і версії з гібридною силовою установкою.

Skoda планує випустити на ринок нову Octavia до 2020 року. Це означає, що в найближчі місяці ми її серійну версію не побачимо – в кращому випадку знову тестовий прототип.


Не пропустіть