Новий Geely FY11 з агрегатами Volvo отримав розкішне обладнання (Фото)

Представники китайської компанії Geely розповіли подробиці про новинку Geely FY11, прем’єра якої очікується цієї весни.

В обробці інтер’єру Geely FY11 будуть використовуватися матеріали високої якості: шкіра, м’який пластик з алюмінієвими вставками. Автомобіль отримав нову цифрову панель, сенсорний екран інформаційно-розважального комплексу та електронний важіль перемикання швидкостей, вентильовані сидіння зі всілякими регулюваннями, панорамний дах, люк і багато іншого. Мультимедійний комплекс має аудіосистему преміального бренду BOSE, дюжину динаміків, безконтактну зарядку гаджетів.

Без сумнівів, отримавши такий список опцій, FY11 буде визнаний одним з найшикарніших кросоверів модельного ряду Geely.

Поряд з розкішним оформленням усередині, новий крос-купе і зовні виглядає стильно і сучасно, до того ж володіє хорошими аеродинамічними якостями. Комфортне водіння забезпечено новою оптикою, функцією круїз-контролю, новітніми інтелектуальними системами і відеокамерами.

Моторна гамма Geely FY11 представлена ​​2,0-літровим турбованим двигуном Volvo T5 (238 к.с.) і гібридним блоком від моделі Volvo XC40, до складу якої входять паливний агрегат 1,5L Turbo (177 к.с.) і стартер-генератор з набором акумуляторів. У зв’язці з двигуном працює 7-діапазонний «робот» з подвійним зчепленням. Привід передній. Повний привід доступний як окрема опція.

Новий купе-кросовер можна буде придбати восени поточного року.

Джерело avtodream.org

Не пропустіть