Найпривабливіший гіперкар у світі отримав нову версію (Фото)

Koenigsegg Jesko – це один з найпривабливіших гіперкарів, які коли-небудь бачив автомобільний світ. Все в цьому автомобілі дивно – від його дикого (в хорошому сенсі слова) кузова і вишуканого інтер’єру до дивовижних технічних характеристик. Потужна машина була представлена ​​ще в березні цього року на автосалоні в Женеві, але серійне виробництво не почнеться до кінця 2020 року, а буде випущено 125 екземплярів, причому всі вони вже продані.

Компанія пропонує ексклюзивне виконання гіперкара Jesko під назвою Red Cherry Edition з приголомшливим забарвленням і карбоновими колесами розміром 20 дюймів на передній осі і 21 дюймів на задній.

Численні акценти кузова з вуглецевого волокна прекрасно підкреслюють прагнення бренду підтримувати мінімальну вагу моделі – гіперкар важить всього 1 420 кг, включаючи необхідні рідини. В «сухому» стані, машина важить 1320 кг.

Зображення салону не були надані, і тому ми не знаємо, чи є Red Cherry Edition більш вишуканим в цьому плані, ніж «звичайна» версія гіперкара. Навіть якщо інтер’єр такий же, є безліч причин захоплюватися Jesko, в тому числі його витонченим 5-дюймовим гіроскопічним спідометром, встановленим на кермі. Ми знаємо, що покупці зможуть замовити оббивку крісел шкірою або алькантарою.

Унікальне видання Red Cherry Edition оцінено в 2 350 000 євро. Машина оснащена 5,0-літровим двигуном V8 твін-турбо, який може видавати до 1600 кінських сил потужності і 1500 Нм моменту, коли мотор харчується паливом E85.


Не пропустіть