Відеореєстратори Aspiring: безпека на дорозі — золоте правило автомобіліста

Автомобіль — дуже велика відповідальність, адже під час керування авто виникає багато ризиків і небезпек. І справа навіть не в незнанні правил дорожнього руху (це питання й обговорюватися не повинно), а скоріше в якості дорожнього покриття, рівні майстерності інших водіїв і поведінці пішоходів. На дорозі може трапитися все що завгодно, від незначного ДТП до істотних поломок, аварій та інших проблем. Від цього, на жаль, ніхто не застрахований. Однак існує маса способів якщо не повністю убезпечити себе від подібних «траблів», то як мінімум запобігти неприємним наслідкам. Незамінним помічником автолюбителів у цій справі впевнено можна назвати відеореєстратор.

Відеореєстратори від вітчизняного виробника — це гідна якість, приємні ціни, широка функціональність. Яскравим прикладом хороших українських реєстраторів виступає продукція торгової марки Aspiring. Вона прекрасно справляється зі своїми функціональними обов’язками, тим самим гарантуючи водієві якусь безпеку за кермом. Фіксувати все, що відбувається навколо — це чудова ідея, якою перейнялися творці записуючої техніки для учасників дорожнього руху. Купити відеореєстратори Aspiring можна на moyo.ua.

Відеореєстратор — це компактний пристрій, який за допомогою спеціальних оптичних та інших пристосувань реєструє, тобто веде відеозапис подій, що відбуваються в процесі руху авто. Залежно від кута огляду відеореєстратор може охопити певну ділянку прилеглої дороги. Саме тому чим менший кут огляду моделі (наприклад до 120 градусів у АТ180, АТ200), тим нижча її вартість. Відповідно, реєстратори з кутом близько 170 градусів (АТ160, Alibi 1, ALIBI 2) обходяться автовласникам на порядок дорожче.

Що стосується безпосередньо перегляду знятих відео, то в даному випадку важливий такий критерій, як діагональ екрану відеореєстратора: чим вона більша (максимальна — 3 дюйми, наприклад, у АТ160 і АТ180), тим зручніше аналізувати події відео.

Безсумнівно, без відеореєстратора багато водіїв ризикують стати жертвою неправильного трактування подій на дорозі, а також постраждати від чиєїсь неуважності. Пристрої від Aspiring — це чудова можливість максимально вберегти себе і свій автомобіль від небезпек, що чекають у дорозі.


Не пропустіть