Першокласний сервіс швидких перевезень від Економ-Авто

Можна сміливо сказати, що пересування по місту на автобусах, тролейбусах і трамваях перестало бути найбільш актуальним способом проїзду. Різноманітні служби і сервіси таксі роблять поїздки в межах міста досить комфортними і приємними.

Такий спосіб із кожним днем стає все популярнішим, особливо беручи до уваги підвищений комфорт таких поїздок.

Можна поставити запитання: але ж це дорого? А ось і ні: варіанти економ таксі представлені серед послуг практично кожної великої служби перевезень. Винятком не стала і компанія «Економ-Авто».

Чому клієнти обирають сервіс «Економ-Авто»?

В першу чергу варто зазначити, що сервіс Економ-таксі орієнтований на будь-яку категорію клієнтів (як корпоративні поїздки, так і приватні виклики).

Компанія надає широкий спектр послуг:

  • Перевезення домашніх тварин
  • Кур’єрська доставка документів та цінних речей.
  • Послуга «тверезий водій».
  • Транспортування малогабаритних предметів у місті та передмісті.
  • Послуги попереднього бронювання таксі (ви запросто можете замовити автомобіль, який приїде до вас в обумовлений термін).

Оформити замовлення дешеве таксі Львів, або наприклад, з іншого великого міста України можна одним з трьох способів:

  • Набравши номер гарячої лінії диспетчерської служби (він дуже простий — 7000). Співробітники компанії швидко приймуть виклик і оформлять подачу до вас машини протягом 10-15 хвилин.
  • За допомогою онлайн-замовлення на офіційному сайті компанії. Просто перейдіть на веб-портал «Економ-Авто», заповніть усі форми і натисніть кнопку «відправити». Протягом кількох хвилин вам зателефонують із підтвердженням замовлення таксі.
  • Через зручний мобільний додаток. Схема оформлення замовлення аналогічна тому, як це робиться на сайті. Зручність такого способу ще й у тому, що викликати машину можна, де б ви не знаходилися (в метро, на вулиці, за містом).

Замовлення таксі онлайн — найбільш зручний і простий спосіб викликати машину і прибути в потрібне місце вчасно. Кожен оператор компанії — комунікабельний та ввічливий співробітник, який швидко направить до вас таксі.

Автопарк Економ-Авто укомплектований суто новими і комфортними автомобілями, які щорічно проходять технічний огляд на предмет повної справності. Сервіс завжди стежить за якістю послуг, що надаються, ви можете написати свої відгуки та побажання на сайті компанії, і будьте на 100% упевнені: ви будете почуті!


Не пропустіть