Виготовлення та друк наклейок

Наклейки , по-іншому – стікери, є одними з найбільш поширених видів поліграфічної продукції. Вони бувають різних розмірів, і обов’язково мають клейову основу. Їх використовують для рекламних та інформаційних цілей. Яскраві, помітні стікери присутні всюди: на упаковках товарів в магазинах, у громадському транспорті, на вулиці.

Вони несуть інформацію про вартість товару, його привабливості, вигоді. А якщо зображення нанести на самоклеящуюся основу (плівку), то їм можна прикрасити будь-яку поверхню (наприклад, побутові прилади або автомобіль). У порівнянні з іншими видами поліграфічної продукції печать наклеек киев має більш складну технологію. Спочатку їх друкують будь-яким способом, який застосовується в поліграфії. Потім майбутня продукція піддається післядрукарської обробці: тиснення, ламінування і т.д. На останньому етапі тильну поверхню наклейок обробляють клеїть розчином, за допомогою якого вони надійно прикріплюються до товару або упаковці.

Існують ще самоклеючі наклейки на товари. Їх, наприклад, видає касовий апарат в супермаркеті після проведення операції зважування. Продавець її потім наклеює на упаковку товару. Головною умовою, коли виконується друкування наклейок, є висока якість зображення і їх міцне утримання на будь-якій поверхні. Особливо люблять наклейки діти. Вони ними прикрашають не тільки портфелі, а й частини свого тіла (для цього випускаються спеціальні перекладні картинки).

Поліграфічне обладнання дозволяє виробляти друк наклейок зі штрих-кодами для упаковок, при проведенні інвентаризації. Можна виготовити русифікатори, оригінальні ексклюзивні наклейки. Вони широко використовуються в промисловості, товари відправляються на експорт, в багажних відділеннях аеропортів, залізничних вокзалів, морських і річкових портів.

Великою перевагою стікерів перед іншими видами рекламних виробів є їх порівняно невисока вартість, універсальність і швидкість в розміщенні. Особливо часто їх застосовують там, де використання реклами на папері ускладнене або неможливе через надійного закріплення. Вони стійкі до зміни погоди, сонячних променів, опадів.


Не пропустіть