Форсунки: ремонт та діагностика в Києві

Форсунками називаються механічні розпилювачі рідини або газу. Вони забезпечують стабільну роботу будь-якого дизельного двигуна, гарне розпорошення пального і його згоряння. Подача дизельного палива в камеру згоряння здійснюється за допомогою форсунок під високим тиском. Природно, що дані деталі виявляються під великим навантаженням, і як слід очікувати, часто швидко зношуються. У цих умовах необхідно систематично здійснювати контроль за станом форсунок, а також своєчасно їх ремонтувати.

У яких випадках необхідний ремонт форсунок? Найчастіше поломки форсунок відбуваються через засмічення, корозії і зносу. Якщо двигун починає шуміти, диміти, відбуваються проблеми з його запуском, підвищується витрата палива, швидше за все, потрібно терміновий ремонт форсунок. Як тільки у вас виникла підозра, що паливна система вашого транспортного засобу не в порядку, правильним варіантом стане звернення в спеціалізований автосервіс для проведення діагностичних робіт і усунення виявлених несправностей.

Деяких автомобілістів хвилює питання про те, чи можна самостійно зробити ремонт форсунки. Звичайно, в гаражних умовах можливе проведення самостійної діагностики. Однак пам’ятайте, що паливна система транспортного засобу – досить складна сукупність механізмів. При цьому вартість послуг в автосервісі не надто висока, щоб таким чином економити кошти, наражаючи себе на потенційну небезпеку. Довірте діагностику і відновлення ваших форсунок професіоналам!

На сьогоднішній день компанія Форcpro один з провідних компаній, за допомогою якої можна проводити діагностику і відновлення форсунок систем Common Rail і HEUI. Висока якість послуг, професіоналізм – ось у чому пріоритет DeFors.


Не пропустіть