Дитячий одяг: основи правильного вибору

Всім-всім здрастуйте! Чекаючи поповнення сімейства, варто подумати і про гардероб малюка. Деякі батьки, схильні до забобонів, не купують приданого дитині до його народження. А потім самі ж і страждають. Адже після народження доводиться робити все в поспіху і вибирати з того, що є.

Знайти відповідний одяг для дитини – це непросте завдання, з якою стикається кожен батько. Дитячі речі, з одного боку, повинні бути практичними, теплими і зручними, з іншого – радувати самого чада. З урахуванням того, що молодий організм росте прискореними темпами, оновлювати гардероб дитині потрібно практично кожен сезон, що відчутно позначається на сімейному бюджеті. Найвигідніше замовляти дитячий у магазин детской одежды оптом KIDOPT, у надійного постачальника. Для цих цілей рекомендується вибирати великого вітчизняного виробника із заслуженою репутацією.

Дитячий одяг оптом від виробника Іваново
На що звертати увагу?
Щоб знайти відповідні речі для свого малюка, варто відштовхуватися від наступних факторів:

стать, вік, особливості складання дитини;
його смаки, захоплення, спосіб життя, уподобання в одязі;
місцеві кліматичні умови;
призначення речі: відвідування школи, прогулянки у дворі, урочисті заходи і т. д.
При складанні базового повсякденного гардероба варто вибирати практичні речі, що відрізняються універсальністю у використанні. Це в першу чергу моделі з м’якого і теплого трикотажу:

футболки, майки, топи, лонгсліви;
напівспортивні толстовки, світшоти, олімпійки;
базові водолазки, светри, кардигани, пуловери;
повсякденні брюки і джинси класичного прямого крою.
Базова одяг виконується в стриманій пастельній або ахроматической гамі. Такі речі добре комбінуються як між собою, так і з будь-якої іншої одягом класичного напряму або в стилі casual. На моделях може бути присутнім контрастний принт, візерунок в смужку чи клітинку, напис і вишивка.

Як бачите, вибирати одяг для малюка потрібно досить ретельно, а значить не поспішаючи. Не вибирайте одяг наспіх або тільки за принципом подобається-не подобається. Пам’ятайте. що носити її вашій дитині.


Не пропустіть