Лізинг від ТОВ П.У.Л.

Якщо хтось збирався придбати для себе легкове авто, спеціальну техніку чи стаціонарне обладнання, але повної суми оплати покупки не мав, то явно довелося стикатися з пропозицією, придбати товар в лізинг. Лізинг – це по суті той самій кредит, тільки на більш вигідних умовах, тому цією послугою люди користуються часто. Щоб отримати авто в лізинг, користувачу доведеться дати авансовий платіж, після чого, він зможе виплачувати суму, що залишилась, до 60 місяців. Це насправді дуже зручно і вигідно, але оформляти треба тільки у надійних компаній, які можуть запропонувати своїм клієнтам дійсно кращі послуги.

Детальніше про умови покупки в лізинг

Якщо користувач бажає оформити лізинг https://bankalliance.ua/for_business/leasing, то перш за все потрібно ознайомитися з умовами цього різновиду кредитування. І так, зазвичай, щоб отримати авто чи інший вид техніки в лізинг, користувачу необхідно виконати наступні умови:

  • мати змогу віддати 25% вартості товару відразу;
  • мати змогу виплатити всю суму за час, який не перевищує 60 місяців;
  • мати змогу сплачувати внески в національній валюті;
  • мати змогу погашати заборгованість рівними платежами чи сезонно;
  • треба бути юридичною чи фізичною особою, яка постійно отримує дохід і зможе виплачувати платежі;
  • мати вік не менше 21 і не більше 65 років.

Після звернення клієнта до лізингової компанії, для нього розробляють індивідуальний графік платежів, якого необхідно чітко притримуватися. Звичайно ж, клієнті потрібно надати лізинговій компанії свою фінансову звітність, щоб обов’язково нею було прийнято позитивне рішення.

Де саме краще оформити лізинг

Достатньо багато компаній пропонують послуги з оформлення лізингу, але отримати реально вигідну пропозицію не так вже й просто. І так, щоб отримати дійсно вигідний лізинг, максимально швидко і комфортно, варто звернутися за допомогою компанії ТОВ П.У.Л. на сайті цієї фірми є вся необхідна інформація, яка може бути корисною для користувача. Кожен бажаючий, всього за кілька хвилин, може ознайомитись з правилами фінансування, а також зв’язатися з працівниками компанії максимально швидко, адже на сайті є всі необхідні для цього контактні дані.

Для повного комфорту користувачів, на сайті є розділ, де можна вибрати зручну мову для спілкування. Окремими розділами оформлені пропозиції для приватних клієнтів, бізнесменів і фінансових установ. Також, на сайті можна знайти актуальні новини і дізнатися адреси відділень, що дуже зручно для клієнтів. Оформлення лізингу саме в цій компанії дуже часто вибирають користувачі, адже все зручно, чесно, прозоро і максимально вигідно, а це не залишається без уваги.


Не пропустіть