Топ 5 автопідстав, які ще зустрічаються на дорозі

Ці підстави давно відомі і стали класикою, але з доріг не зникли.

1. Пішохід

Як з-під землі перед вашою машиною з’являється пішохід, коли ви рухаєтеся з малою швидкістю. Ви злегка його торкаєтеся або навіть зовсім не зачіпаєте. Під колеса просто так ніхто кинуться не буде. Звичайно, він буде волати і всіляко чинити тиск, щоб залагодити конфлікт на місці. Стійте на своєму, наполягати навряд чи сильно будуть, викликайте поліцію і чекайте. Швидше за все, ділки розчиняться так само різко, як і з’явилися.

2. Механік

Поруч з вами зупиняється автомобіль і з нього виходить людина. Він уважно оглядає ваше авто і заявляє як профі, що ви не зможете доїхати до потрібного місця. Він навіть може знайти доказ несправності. І запропонує проїхати пару метрів до знайомих на сервісі і там все полагодити.

3. На світлофорі

Нерівна дорога може стати причиною розводу. Шахраї роблять так, щоб автомобіль відкотився назад, а винуватець це ви, так як стояли ззаду. В такому випадку, довести нерухомість вашої машини найпростіше можна буде за допомогою реєстратора.

4. На обгоні

Найбільш типовий метод – вашу машину підрізають і підставляють під удар. Ви винні, бо не дотримувалися дистанції. Знову ж таки, тільки відеореєстратор зможе швидко допомогти в такій ситуації.

5. Коробочка

Вас затискають між двома автомобілями, а справа залишається в сліпий для вас зоні. Той, що зліва, різко виляє в вашому напрямку і інстинктивно змушує вас різко піти від зіткнення в іншу машину спільників. Ту, що в сліпій зоні.


Не пропустіть