Hyundai представила стильний хетчбек за $11 тисяч (фото)

Компанія Hyundai офіційно презентувала сімейство HB20 другої генерації. Машини стали більшими, а їх оснащення – багатшим.

Всі моделі додали в габаритах: довжина оновленого хетчбека – 3 940 мм, седана – 4 260 мм, крос-хетча – 3 970 мм, відстань між осями тепер стало2 530 мм. Зовнішність моделей виконана у стилістиці концепту Hyundai Saga, показаного минулого року.

Інтер’єр повністю перероблений, наприклад, в ньому встановили нові торпедо, центральний тунель, сидіння і мультимедійний комплекс з широким сенсорним екраном, а також «подарували» електропідсилювач рульового колеса. В арсеналі моделей тепер: кліматична установка, підсилювач аварійного гальмування, функція безключового доступу і запуску двигуна з кнопки, 4 подушки безпеки і система стабілізації.

Hyundai HB20, HB20S і HB20X другої генерації обладнані новими турбодвигунами 1.0 T-GDI, які працюють на бензині або етанолі. Максимальна потужність – 120 к.с. Силовий агрегат поєднується з 6-швидкісною механічною трансмісією. Також в моторній гамі збереглися колишні аграгати: атмосферна “трійка” Kappa 1.0 (поєднується з 5-ступінчастою МКПП) і 4-циліндровий Gamma 1.6 (поєднується з п’ятиступінчастою “механікою” або шестидіапазонним “автоматом”).

Новий хетчбек дебютує на бразильському авторинку вже в жовтні, а через якийсь час до нього приєднаються седан і кросовер. Ціни на 5-дверну модель починатимуться з позначки в 46 490 реалів (трохи більше 11 тисяч доларів США).


Не пропустіть