Нова версія Toyota RAV4 повністю розсекречена (Фото)

Компанія Toyota розкрила характеристики і комплектації нової версії свого кросовера Toyota RAV4, призначеної для китайського авторинку. Нагадаємо, місцевим автомобілістам одночасно запропонують SUV під двома іменами – звичне RAV4 і нове Wildlander.

У Китаї будуть продавати новий кросовер Toyota Wildlander на базі RAV4. Ці SUV отримають різну зовнішність, а ось в технічному плані вони будуть однакові. Днями виробник нарешті розсекретив доступні для покупки специфікації цих двох кросоверів. У жовтні автомобілістам Піднебесної запропонують трохи доопрацьований для цієї країни Toyota RAV4, чия зовнішність повторює глобальну модель. В кінці 2019 го в продаж надійде кросовер Wildlander зі зміненим екстер’єром. Відомо, що марка підготувала для своїх клієнтів в Китаї вісім варіантів виконання новинок.

У моторну гамму паркетників увійшли дволітровий «атмосферник» потужністю 171 к.с., а також гібрид на базі 2,5-літрового бензинового мотора і електродвигуна. Сумарна потужність такої силової установки дорівнює 178 кінських сил. Привід може бути як переднім, так і повним, а роль трансмісії виконує варіатор.

У списку опцій для RAV4 і Wildlander – багатий набір систем активної і пасивної безпеки, до якої увійшли адаптивний круїз-контроль, що допомагає водієві в пробках, камери кругового відеоогляди і багато іншого. До нашої країни оновлений RAV4 добереться вже цієї осені.


Не пропустіть