У Мережі опубліковані шпигунські знімки нового Hyundai Tucson

Південнокорейська компанія Hyundai продовжує проводити дорожні тести нового покоління кросовера Tucson. Причому тестують машину на дорогах загального користування, що дозволило фотошпигунам відобразити покриту камуфляжем машину.

Судячи з опублікованих в Мережі шпигунських знімків оновленої версії Hyundai Tucson, кузов нового кросовера зберіг колишні габаритні пропорції. А ось передня частина нового автомобіля, судячи з усього, буде виконана в стилі показаного раніше електричного SUV Hyundai Nexo. Як і було показано на прикладі концепту, новинка отримала більш агресивну і стрімку передню частину. Цей ефект досягнуто завдяки вдалому поєднанню рельєфних форм кришки капота з вузькою головною оптикою, розміщеної прямо під його кромкою.

А ось про технічні особливості майбутньої новинки поки нічого не відомо. Експерти можуть лише прогнозувати, що автомобіль отримає дві нові силові установки. У першому випадку мова йде про 1,6-літровий 180-сильний турбований бензиновий двигун, який встановлюється на нове покоління седана Sonata. У другому є сенс говорити про 2,5-літровому турбомотор Theta III, потужність якого досягає відмітки в 300 к.с. Обидва двигуни будуть агрегуватися 8-ступінчастою АКПП.


Не пропустіть