Volkswagen випустив «заряджену» версію T-Roc (Фото)

Компанія Volkswagen запускає новий T-Roc R на європейський ринок в якості найпотужнішої версії субкомпактного позашляховика марки, який, як виявилося, ділить свою силову установку з Golf R.

Це робить новий VW T-Roc R першим позашляховиком бренду, який також отримав прізвисько «R». Під капотом розмістився турбований 2,0-літровий агрегат, який виробляє 296 к.с. і 400 Нм крутного моменту. Потужність передається на всі чотири колеса через безальтернативну 7-ступінчасту автоматичну коробку передач DSG з подвійним зчепленням. З такою «начинкою» T-Roc R може розігнатися до 100 км/год за 4,8 секунди, а максимальна швидкість обмежена електронікою в позначці 250 км/год.

Шасі отримує знижену спортивну підвіску, потужну гальмівну систему, прогресивну систему рульового управління і електронний контроль стійкості, які можна відключити. Для бажаючих отримати самий спортивний екстер’єр Volkswagen приготував комплект чотиригранних вихлопних труб T-Roc R, а також додаткову вихлопну систему Performance R Titanium від Akrapovic.

Як і очікувалося, T-Roc R отримав більш агресивну зовнішність завдяки новими бамперами, оригінальним повітроводам з чорними плавниками, унікальним ДХВ і задніми світлодіодними ліхтарями. Вдало підкреслює спортивний екстер’єр комплект 18-дюймових легкосплавних дисків або темні графітові на 19 дюймів, а також набір адаптивних амортизаторів.

Що стосується інтер’єру, то тут водій знайде шкіряні сидіння, 8-дюймовий тачскрін інформаційно-розважальної системи з App-Connect, цифрову панель приладів і спортивне шкіряне кермо. Додатково доступні бездротова зарядка для смартфонів, адаптивний круїз-контроль Stop & Go і багато іншого.

Новий VW T-Roc R буде доступний за ціною від 43 995 євро в Німеччині, що робить його на 2 290 євро дешевше, ніж Golf R.


Не пропустіть