Skoda презентувала нову версію кросовера Kamiq GT (Фото)

Компанія Skoda в рамках спеціального заходу в Китаї представила кросовер Kamiq GT. Як і у випадку з моделлю Kodiaq, версія GT буде продаватися виключно на ринку «Піднебесної».

Розробкою Kamiq GT займалися спільно відразу дві дизайн-студії «Шкоди»: головна і місцева. Від звичайного кросовера нова модифікація відрізняється збільшеною на 19 мм довжиною через інші бампери, в той час як ширина і колісна база залишилися без змін. У профіль можна помітити, що кут нахилу даху до задньої частини дещо знизився, але не так драматично, як це відбувається з купе-кроссоверами.

У передній частині змін більше – версія GT обзавелася звуженою головною оптикою, іншими решітками радіатора, агресивним бампером і бумерангоподобнимі ДХВ. Екстер’єру додали і хромованих деталей – все як любить місцева публіка.

Новий Skoda Kamiq GT для китайського ринку побудований на застарілій архітектурі PQ25, тому не має нічого спільного з європейською версією цієї моделі.

Технічні характеристики новинки поки тримаються в секреті, але, за останніми чутками, під капот Kamiq GT встановлять 1,2- і 1,5-літрові турбомотори на 100 і 116 кінських сил. Зв’язку їм складе 7-діапазонний «робот» з подвійним зчепленням.


Не пропустіть