Volkswagen представив красивий електричний універсал (Фото)

Volkswagen представив повністю електричну концепцію Vizzion на автосалоні в Лос-Анджелесі. Це сьомий член сімейства електрокарів ID, який надійде в продаж в Північній Америці, Китаї та Європі в 2021 році.

Концепція Space Vizzion заснована на спеціалізованій повністю електричній платформі MEB Volkswagen. Вона оснащена літій-іонним акумулятором потужністю 82 кВт і електродвигуном на кожній осі потужністю 335 к.с., 700 Нм крутного моменту, активною системою повного приводу і запасом ходу на 590 км. Volkswagen заявляє, що електромобіль може розганятися до 100 км/год за 5,4 секунди і досягати максимальної швидкості в 175 км/год.

Volkswagen також заявляє, що вражаючий діапазон обумовлений його аеродинамічний оптимізованим переднім бампером і лінією даху, які допомагають забезпечити коефіцієнт лобового опору всього 0,24 – краще, ніж у Porsche Taycan. Модель отримала функціональний задній дифузор, спойлер, комплект 22-дюймових легкосплавних коліс з низьким опором і підсвічений логотип «VW» для передньої решітки. ID. Space Vizzion також поставляється з цифровими дверними ручками, які можна відкрити за допомогою програми для смартфона.

Усередині концепт Vizzion оснащений встановленим на колонці селектором передач і 15,6-дюймови інформаційно-розважальним екраном, встановленим в центрі приладової панелі. Є також розширений дисплей віртуальної реальності і мініатюрна цифрова панель приладів. Екологічно чистий салон оброблений алькантарою, хромованою фарбою, а також новим рослинним матеріалом, схожим на шкіру, під назвою AppleSkin.

Space Vizzion може похвалитися багажним відділенням на 586 літрів, яке всього на 29 літрів менше, ніж у Volkswagen Tiguan. Під підлогою багажника Volkswagen надав місце для зарядних кабелів електромобіля і обладнав пару електричних лонгбордів.


Не пропустіть