Кросовер Chery Tiggo 4 змінив дизайн і марку (фото)

Бюджетний бренд Cowin, яким колись володіла компанія Chery, готується вивести на ринок невеликий кросовер. Примітно, що новинка побудована на базі моделі Chery Tiggo 5x, відома також під назвою Tiggo 4.

Паркетнику отримав ім’я Showjet. Новинці дістався оригінальний капот і бампер, інші фари (під ними знаходяться блоки з протитуманними фарами і покажчиками повороту), ефектна решітка радіатора з хромованими горизонтальними планками і виразною блискучою окантовкою.

Інтер’єр у Showjet кардинально відрізняється від «донора»: це віртуальна приладова панель, стильний 2-спицеве ​​кермо, перероблена панель приладів, блок управління кліматичною установкою і селектор КПП. Дефлектори обдування знаходяться під сенсорним екраном інформаційно-розважального комплексу.

В арсеналі новинки значаться: бездротова зарядка для гаджетів, ефектний скляний дах зі зсувними секціями і, нарешті, сучасний проекційний дисплей.

Про технічну начинку паркетника від бренду Cowin поки нічого не відомо. Швидше за все, вона буде така ж, як і в Chery Tiggo 4.


Не пропустіть