Volkswagen виводить на ринок розкішний мінівен (фото)

Компанія Volkswagen презентувала новий місткий і комфортабельний мінівен Viloran місяць тому в рамках міжнародного автосалону в Гуанчжоу. Днями виробник оголосив дату початку продажів моделі. За заявою прес-служби німецького автогіганта, Viloran з’явиться у дилерів в березні 2020 року.

Viloran побудований на платформі MQB. Довжина авто становить 5 346 мм, ширина – 1 976 мм, висота – 1 781 мм, розмір колісної бази – 3 180 мм. Дизайн новинки оформлений в стилі флагманського позашляховика VW Touareg: аналогічна радіаторна решітка, схожа головна оптика та ефектні задні ліхтарі з’єднані стильною хромованою планкою.

У салоні Viloran передбачено три ряди сидінь, при цьому крісла другого – роздільні. Таке компонування салону забезпечує максимальний комфорт для пасажирів завдяки достатній кількості вільного простору. До речі, для обробки салону використовуються преміальні матеріали.

«У моторну гамму мінівена входить безальтернативний 2,0-літровий турбодвигун сімейства EA888, що забезпечує віддачу в 220 кінських сил і 350 Нм, який поєднується з 8-діапазонною автоматичною трансмісією», – повідомляє видання Autohome. Трохи пізніше в продажі з’явиться і гібридна версія мінівена.

Імовірно, вартість новинки складе від 321,9 тисячі юанів, що в перерахунку по актуальному курсу становить близько 46 тисяч доларів.


Не пропустіть