Volkswagen вивів на тести новий великий седан

У розпорядженні видання Motor1 виявилися шпигунські знімки прототипу нової моделі Volkswagen. Імовірно, на фотографіях зображено «чотирьохдверне купе» CC (раніше відоме як Passat CC) нового покоління.

При цьому не виключено, що німецька марка обкатує не CC, а абсолютно новий седан, який міг би зайняти нішу між Passat і Phaeton. Про можливість появи такої машини повідомлялося рік тому. Автомобіль повинен отримати більш дороге оснащення, що буде відрізняти його від CC.

Ймовірно, в зовнішності новинки «Фольксваген» може застосувати стилістичні риси концепту Sport Coupe Concept GTE, який дебютував на Женевському автосалоні в березні минулого року. Також від виставкового прототипу нова модель може отримати гібридну силову установку.

Силова установка Sport Coupe Concept GTE включає в себе трилітрову «турбошістку», два електромотора на передній і задній осі, шестиступеневий «робот» DSG з двома зчепленнями. Сумарна віддача агрегатів становить 380 кінських сил. «Чотиридверне купе» здатне набирати першу “сотню” за 5,2 секунди. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 кілометрів на годину.

Прем’єра новинки може пройти в квітні на Пекінському автосалоні: спочатку седан буде продаватися на ринку КНР і, можливо, США. Очікується, що продажі стартують восени цього року.


Не пропустіть