На тестах помічений закамуфльований прототип кросовера Citroen C4 (Фото)

Фотографії показують тестовий прототип французького кросовера, який у своїй новій версії буде виглядати менш епатажно. Дебют оновленого Citroën C4 можна очікувати в кінці цього року в якості кросовера 2021 модельного року.

Citroën C4 Cactus був досить дивним автомобілем, коли він з’явився в 2014 році. Його незвичайний дизайн з повітрозабірниками величезних розмірів і дивними пропорціями дозволили виділити цей кросовер серед його конкурентів. Однак його примхливість зникла з оновленням 2018 року, і тепер, коли Citroën готує представити нову версію цієї моделі, здається, що інженери вирішили ще сильніше зменшити рівень епатажу для кросовера C4. І так, машина не буде називатися C4 Cactus.

Нова партія «шпигунських» фотографій показує закамуфльовані прототипи новинки на замерзлому скандинавському озері. Велика частина дизайну машини залишається прихованою.

Це не перший раз, коли ми бачимо тестові зразки Citroën C4 наступного покоління. Попередні знімки з випробувань машини були зроблені ще в січні цього року – саме тоді ми вперше побачили сильно замаскований прототип кросовера.

В основі нового C4 лежить платформа CMP від ​​концерну PSA Group, на якій побудований і Peugeot 2008. Обидва повинні мати схожі інтер’єри.

Архітектура може підтримувати різні силові агрегати – бензинові, дизельні, гібридні і повністю електричні. Відомо, що новий Citroën C4 отримає 1,2-літровий двигун PureTech з турбонаддувом. На одному ранньому випробувальному автомобілі, який помітили зарубіжні журналісти, був попереджувальний знак, який свідчить про те, що всередині автомобіля знаходиться літій-іонна батарея, натякає на якусь ступінь електрифікації. На це натякає і повна відсутність вихлопних труб. Ми можемо побачити вихлопні труби на останній тестовій машині в новій серії фотографій.


Не пропустіть