Модернізований BMW X2 вийшов на тести (Фото)

Оновлений кросовер отримає решітку радіатора від 5 Series, злегка змінену передню панель і багато іншого.

Гібридна модель вже представлена ​​з фейсліфтингом, але ця версія отримала дві насадки на вихлопні труби і великий глушник, добре видимий в задній частині. Крім того, на ньому відсутні наклейки, що попереджають про високовольтні батареї всередині.

Технічно це перша публічна демонстрація негібридного тестового автомобіля X2 з майбутнім фейсліфтингом. Кросовер отримає трохи переглянуту передню панель зі зміненими вентиляційними отворами і системою освітлення. Круглі фари дальнього світла, які демонструє цей прототип, помічений біля Нюрбургринга, насправді їх просто імітують наклейками. Стандартний X2 отримає нові фари і більш широку решітку радіатора, аналогічну новому X2 PHEV.

Профіль корми майбутнього BMW X2 виглядають ідентично поточній моделі. У спробі зберегти таємність значок X2 заклеєний скотчем, але все одно його легко прочитати. Що буде із оновленим Х2 під капотом, поки невідомо, але моторна гамма майже напевно залишиться без змін. Те ж саме відноситься і до інтер’єру, хоча завжди є варіант з сенсорним екраном більшого розміру.


Не пропустіть