Mazda представила новий пікап (фото)

Компанія Mazda офіційно представила пікап BT-50 третього покоління. Новинка була представлена ​​в прямому ефірі за допомогою онлайн-трансляції.

Як і очікувалося, дизайн нової Mazda BT-50 2021 модельного року виконаний у фірмовому стилі марки – Kodo, завдяки цьому абсолютно новий пікап нагадує спереду кросовер Mazda CX-5. Поєднуючи практичність і розкіш в стильному корпусі, BT-50 третього покоління спочатку доступний в кузові з подвійною кабіною для глобального ринку.

Зміною екстер’єру виробник не обмежився. Так, зміни в салоні, можливо, ще більш значні, ніж зовнішні зміни. Як і інші моделі Mazda, інтер’єр BT-50 виглядає розкішно, в обробці застосовувалися якісні матеріали, серед яких і натуральна шкіра. Варто відзначити появу 9,0-дюймового сенсорного дисплея інформаційно-розважального комплексу з підтримкою Apple CarPlay і Android Auto.

Головна зміна BT-50 2021 модельного року – це основа пікапа. Тепер модель базується на платформі Isuzu, зокрема, Isuzu D-Max. У зв’язку з цим виробник відмовився від попереднього двигуна Ford на користь нового 4-циліндрового 3,0-літрового турбодизеля потужністю 190 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Пару силовому агрегату складуть 6-ступінчасті «механіка» або «автомат», а привід доступний у варіантах 4×4 і 4×2.


Не пропустіть