Китайці побудували клон електрокара Renault Twizy за $ 4 300

Колоритний червоний електромобіль Rayttle E28 був помічений на вулицях Пекіна. Створений за образом і подобою французького електрокара Renault Twizy, він став досить популярним в китайській столиці, адже його ціна дорівнює всього 28 000 юанів ($ 4 300), пише carreviewauto.com

Rayttle E28 побудований компанією Zhejiang Rayttle Motors Corporation. Очевидно, компанія не дуже побоюється загроз з боку Renault, і недавно запустила веб-сайт англійською мовою, де сказано, що E28 був розроблений італійською дизайнерською компанією Car Studio. Китайський електромобіль буде пропонуватися з свинцево-кислотного або літієво-іонною батареєю.

В даний час доступний тільки варіант з свинцево-кислотного батареєю ємністю 120Ah. У моторну гамму увійшли два електричних двигуни потужністю 3,5 кВт і 4 кВт, які розташовані в задній частині автомобіля. Максимальна швидкість становить 45 км/год, запас ходу при повному заряді – 120 км. На передніх колесах встановлені дискові гальма, на задніх – барабанні.

Загальна маса автомобіля становить 600 кг, з можливістю навантаження в 200 кг. У електрокар може поміститися не більше трьох осіб. Розмір Rayttle E28: 2650/1240/1510 мм з довгої колісної бази 1884 мм, що дозволяє електрокару спокійно паркуватися на тротуарі. Інтер’єр виглядає досить темним через чорного пластику, але його якість здається досить непоганою для зазначеної вище ціни. E28 оснащений кондиціонером, а також мультимедійною системою з підтримкою Bluetooth.


Не пропустіть