Кросовер Zotye T600 обзавівся версією Sport

Китайська фірма Zotye вже приготувала нову модифікацію свого паркетника. У Піднебесній запущена у виробництво версія T600 Sport. І це не просто спортивна чи дорожча версія, а автомобіль з іншим дизайном як зовні, так і всередині. Спереду новачок тепер схожий на Range Rover Evogue і трохи на «другий» Tiguan , а ззаду – на Audi Q5 і злегка на Porsche Macan, пише journal.am.ru.

Інтер’єр у Т600 Sport, як і зовнішність, – інший. Інша передня панель, приладовий щиток, центральна консоль, кермо майже як у гібридного концепту Tiguan GTE, дверні панелі, сидіння. Вдивляючись в деталі нового салону кросовера, ми нарахували з десяток аналогій з інтер’єрами моделей Volkswagen, Porsche і Jaguar до BMW та Kia. Набір опцій версії Sport під стать крутому дизайну. Заявлено: електронний ручник, система кругового огляду, ЖК-приладовий щиток, і дисплей, що висувається з передньої панелі перед очима водія.

З технічної точки зору глобальних змін не передбачається. Новинка на 17 мм довша і на 8 мм нижча, ніж модель T600. А ось колісна база у них однакова – 2 807 мм. Під капотом передньопривідного Zotye T600 Sport може розташовуватися вже знайома «турбочетвірка» 1.5 потужністю 162 к.с. (215 Нм) в парі з «механікою» або турбомотором 2.0, що розвиває 190 сил (250 Нм) в тандемі з шестиступінчастим “роботом” з подвійним зчепленням.


Не пропустіть