Компанія Nissan скоро повноцінно оновить суперкар GT-R

Навіть найпалкіші шанувальники моделі GT-R від Nissan останнім часом ведуть обговорення про зовнішній вигляд і можливості нового покоління даної моделі. Але великою проблемою тут є те, що навіть сам виробник поки не може сказати точно про кінцевий результат, бо весь час змінює конструкцію, пише novgorodauto.ru.

У Nissan розробили новий пакет оновлень для свого суперкара. Його планується продемонструвати через тиждень на виставці в Нью-Йорку. Якщо подивитися на запропонований тизер, то тут конкретно нічого не можна сказати. Але, згадавши про звичку компанії Nissan проводити модернізацію по дрібницях, то можна зробити якісь конкретні висновки.

Звичайно, в дизайні з’являться нові елементи. Хоча їх значення і охоплення буде настільки мізерним, що вони залишаться практично непомітними. Гарантовано буде змінена трохи застаріла мультимедійна система на нову, більш сучасну. Ну а щодо підвіски, поки не наважуються висунути свої припущення навіть найшанобливіші експерти.

Також невідомо, чи буде виконано збільшення потужності двигуна, чи його характеристики залишаться такими ж. Якщо подивитися на еволюцію, то показник коней істотно збільшився. Так, спочатку на GT-R встановлювався мотор на 480 к.с. Тепер же у двигуна даний показник становить 545 к.с. І тут можна з упевненістю говорити, що межа потужності ще не досягнуто.


Не пропустіть