Українська компанія здивує світ 600-сильним квадроциклом

Як повідомляє AUTO-Consulting, українська ICM Iron Custom Motorcycles вирішила вразити світ абсолютно незвичним суперквадроциклом, який поки називають “проект Quanta”. Розробники вирішили наділити його фантастичним дизайном в стилістиці 2050 року і небувалими характеристиками.

Мотор Quanta видає 600 к.с., що для легкого квадроцикла буде дорівнювати двигуну від суперкара. При цьому квадроцикл отримає повний привід і шосейні налаштування. В основі Quanta лежать агрегати від Subaru Forester, які встановлять на унікальну просторову раму власної конструкції. Як стало відомо AUTO-Consulting, Quanta отримала турбований двигун 2,5 л з віддачею в 600 к.с. Трансмісія – автоматична. Квадроцикл буде оснащений ABS і системою курсової стійкості.

З «родзинок» відзначимо спортивну підвіску Bilstein, карбонові гальма Brembo, ковані колісні диски Vossen, покришки Pirelli Pzero 335/25R22. Вже потім квадроцикл отримає обвіс з вуглеволокна і систему запуску двигуна за відбитком пальця. За інформацією AUTO-Consulting, до випробувань Quanta в харківській ICM Iron Custom Motorcycles планують приступити вже восени 2016 року, а повністю закінчити проект – до весни 2017 р.

Відзначимо, що це далеко не перший проект харківської студії. Раніше їй вже вдавалося зайняти 4-е місце в світовому чемпіонаті з кастомайзингу World Championship of Custom Bike Building. Але проект Quanta повинен перевершити всі попередні роботи студії.


Не пропустіть