Коли чекати появи «зарядженого» Jaguar F-Pace

Компанія Jaguar збирається вивести на ринок «заряджену» версію свого першого кроссовера – F-Pace – в 2017 році. Про це повідомляє видання Car and Driver.

Підготовкою «гарячої» версії F-Pace займеться підрозділ Special Vehicle Operations (SVO), яка зробила «заряджені» модифікації Range Rover Sport, Jaguar F-Type і ексклюзивний родстер Project 7. Передбачається, що найпотужніший позашляховик Jaguar, який вже вивели на тести, отримає п’ятилітровий двигун V8 з приводним нагнітачем. Віддача агрегату перевищить 500 кінських сил.

Зараз найпотужніша версія Jaguar F-Pace оснащена трилітровим компресорним мотором V6. Його віддача становить 380 кінських сил. Двигун поєднується з 8-діапазонною автоматичною коробкою передач.

В Car and Driver відзначили також, що в SVO спроектували кілька варіантів «заряджених» версій седана XE. Раніше передбачалося, що така модифікація моделі може отримати 495-сильний восьмициліндровий двигун. Але, за даними видання, в Jaguar поки не ухвалили остаточного рішення в необхідності подібного варіанту XE.

В Jaguar також вивчають можливість створення нової ексклюзивної моделі, яка могла б стати наступником Project 7.


Не пропустіть