Volkswagen Amarok 2017: офіційна презентація

Volkswagen опублікував перші офіційні ескізи оновленого пікапа Amarok 2017 модельного року. Очікується, що продажі популярного вантажівки стартують в кінці поточного року, пише automotoclub.info

Судячи з скетчам оновлений Volkswagen Amarok отримає тонкі стилістичні зміни дизайну екстер’єру та інтер’єру, які «освіжать» автомобіль. Найімовірніше, новий Amarok отримає розширений список опцій, в який увійдуть сучасні системи безпеки і допомоги водієві.

Судячи з ескізів, після оновлення пікап Volkswagen Amarok 2017 модельного року буде пропонуватися з удосконаленим інтер’єром, в якому з’явитися нова приладова панель. В цілому вантажівка отримає всі ті технічні рішення, які вже дебютували на нових і оновлених моделях німецької марки. Не виключено, що після рестайлінгу машина стане трохи довшою і ширшою, що підвищить комфорт пасажирів, але без шкоди можливості авто на бездоріжжі.

За інформацією іноземних ЗМІ, з точки зору технічного оснащення, оновлений пікап Volkswagen Amarok 2017 не отримає будь-яких змін. Тобто, конкурент Ford Ranger, Nissan Navara, Mitsubishi L200, Isuzu D-Max, Toyota Hilux буде пропонуватися з добре відомими і перевіреними часом силовими агрегатами.

4475_volkswagen_amarok_2017

4965_volkswagen_amarok_2017_2

7337_volkswagen_amarok_2017_1


Не пропустіть