«Заряджений» седан Hyundai Elantra сфотографували без камуфляжу

У розпорядженні порталу Carscoops виявилися шпигунські знімки «зарядженої» модифікації Hyundai Elantra нового покоління. Седан сфотографували на стоянці в Південній Кореї без камуфляжу.

Очікується, що «гаряча» модифікація «Елантри» буде називатися Sport. Судячи із зображень, 4-дверка отримає більш агресивні бампери, зменшений дорожній просвіт, збільшені повітрозабірники, задній дифузор і здвоєні патрубки випускної системи.

Седан обзаведеться бічними «спідницями», злегка видозміненими фарами головного світла і задніми ліхтарями, а також збільшеними колесами. Крім того, новинка отримає перенастроюючу підвіску і посилені гальмівні механізми.

Hyundai Elantra Sport оснастять 1,6-літровою “турбочетвіркою», віддача якої становитиме не менше 200 кінських сил. Двигун буде працювати в парі з шестиступінчастою “механікою” або з семідіапазонним «роботом» з двома зчепленнями. Седан зможе прискорюватися з місця до ста кілометрів на годину приблизно за вісім секунд.

Офіційна прем’єра Hyundai Elantra Sport відбудеться незабаром в Південній Кореї, а північноамериканський дебют, як очікується, відбудеться восени на виставці SEMA.


Не пропустіть