Майбутній Hyundai Solaris показав своє “обличчя”

Корейська компанія представила прототип доступного седана нового покоління, пише auto.mail.ru

Фірма Hyundai показала новий концепт Verna – під цим ім’ям у себе на батьківщині продається знайомий нам Solaris. Очікується, що серійну версію нового «Соляріса» представлять вже в цьому році, а поки ми можемо судити тільки про дизайн. Прототип цікавіше нинішньої моделі за всіма характеристиками.

Hyundai Solaris першого покоління, що випускається з 2010 року, на тлі свіжих корейських новинок виглядає нуднувато. Особливо, якщо порівнювати з Tucson, який змінив покоління в минулому році. Майбутній Solaris слідує тому напрямку, який задають кросовер і інші новинки Hyundai. Зокрема, він отримав таку впізнавану рису, як велика решітка радіатора з широким хромованим окантуванням, що примикає безпосередньо до фар.

Незвичайна деталь – великі «стільники» в решітці радіатора. У інших Hyundai такого поки немає, і складно сказати, чи піде такий помітний елемент в серію, чи залишиться особливістю концепту.

З характеристик машини поки оголошені тільки габарити 4 380 х 1 720 х 1 460 мм. Виходить, що в довжину Solaris додасть всього 5 мм. Втім, колісна база зросте на 3 см, і ще по ширині різниця – 2 см. Так що не виключено, що ці сантиметри трохи збільшать простір в салоні.


Не пропустіть