Офіційно показано новий Volkswagen Golf

Стажери німецької компанії Volkswagen побудували «заряджений» хот-хетч VW Golf GTI Heartbeat. Високопродуктивний автомобіль підготовлений для щорічного фестивалю Wörthersee, куди з’їжджаються шанувальники автомобілів німецького виробника, повідомляє AutoMotoClub.info.

Єдиний Volkswagen Golf GTI Heartbeat розроблявся і будувався 12 студентами у віці від 16 до 20 років протягом дев’яти місяців. Проект був запушений в честь 40-річного ювілею моделі Golf GTI. За основу модернізованої машини була взята 3-дверна модифікація хот-хетча, кузов якого пофарбували в унікальний сріблястий металізований колір і частково обклеїли темно-сірою плівкою.

Крім усього іншого, 400-сильна машина Volkswagen Golf GTI Heartbeat укомплектована ексклюзивними 20-дюймовими дисками BBS, червоними акцентами і додатковими аеродинамічними елементами кузова, які виконані у спеціальному чорному глянсовому кольорі. У салоні унікального автомобіля з’явилися спортивні «ковші» і потужна акустична система, на 1 360 Вт. У моторному відсіку моделі знаходиться модернізований турбований 2,0-літровий двигун з чотирма циліндрами.


Не пропустіть