Hyundai розсекретила вартість економічної Elantra

Представники концерну Hyundai недавно повідомили, що автомобіль 2017 Elantra Eco буде коштувати не менше 20 650 доларів в США, пише Uincar ..

Варто зазначити, що цю версію Elantra називають найекономічнішою. Вона виділяється завдяки стильній зовнішності, світлодіодними денними ходовими вогнями, а також 15-дюймовими легкосплавними дисками.

У салоні варто відзначити систему підігріву передніх сидінь, а також клімат-контроль (двозонний). Представники повідомили і про 7-дюймовий дисплей аудіо-системи, яка сумісна з продукцією компанії Apple, а також Android.

Зокрема, для комфорту водіїв встановили шкіряний багатофункціональне кермо і деякі інші елементи. А заради пасажирів були встановлені задні сидіння і підключення Bluetooth.

Під капотом новинки ховається турбований 1,4-літровий 128-сильний GDI двигун з чотирма циліндрами. Також встановлено подвійне зчеплення і семиступінчаста EcoShift.

В результаті машина витрачає 4,5 літра на 56 кілометрів при активації комбінованого режиму їзди.

До речі, стандартна версія Elantra укомплектована більш потужним дволітровим 147-сильним двигуном. Але при цьому оновлена ​​Elantra витрачає менше палива.


Не пропустіть