BMW розсекретила спеціальний випуск M4 CS

Німецький автомобільний концерн BMW почав розсекречувати модель M4 CS, яка буде пропонуватися виключно на ринку Іспанії. Автомобіль сьогодні представили на автосалоні в столиці Іспанії Мадриді. Спеціальний випуск повинен буде ліквідувати розрив між регулярним M4 Coupe і M4 GTS. На даний момент відомо, що новинка надійде в Іспанію тиражем в 60 екземплярів, пише planet-today.ru.

Вартість моделі складе € 132 900. Інженери BMW оснастили спеціальну версію M4 CS турбованим 3,0-літровим шестициліндровим рядним двигуном, який на максимальних обертах генерує 450 кінських сил. Потужність мотора подається на задню вісь за допомогою семиступінчастої коробки передач з подвійним зчепленням. Автомобіль отримав вуглецеві керамічні гальма GTS, які знижують загальну масу моделі на 13,5 кілограм.

В Іспанії модель буде продаватися зі стандартними 20-дюймовими легкосплавними дисками з срібною обробкою. Новинка матиме адаптивне шасі M і диференціал в стандартній комплектації.

За додаткову плату запропонують версію з переднім спойлером, заднім крилом, бічними обвісами і дифузором з вуглецевого волокна. Найближчим часом іспанські дилери концерну відкриють прийом заявок на модель.


Не пропустіть