Новий Lexus ES 2018 помітили під час тестів

Британські автомобільні ЗМІ публікують шпигунські фотографії нового седана компанії Lexus – ES 2018 модельного ряду. Даний автомобіль вперше потрапив в об’єктиви фотошпигунів. На жаль, дизайн новинки був щільно закамуфльований, так що докладно розглянути, як буде виглядати машина, поки складно.

Проте, вже зараз можна приблизно уявити, який дизайн отримає нова генерація ES. Ймовірно, поки Lexus обкатує прототип своєї новинки, яка навряд чи буде мати сильні подібності з серійною версією.

Автомобіль повинен отримати подовжену колісну базу, а в якості платформи буде використовувати глобальну архітектуру Toyota TNGA, яка використовувалася при створенні гібридної моделі – Prius.

Моторна лінійка автомобіля поки не підтверджена. З чуток, новинка буде оснащуватися бензиновим мотором V6, а також гібридною установкою.

Поточна генерація моделі ES працює від 3,5-літрового двигуна V6 потужністю в 268 кінських сил. За рахунок цього мотора автомобіль здатний розганятися з місця до першої «сотні» за 7,1-секунду.

Офіційна презентація нового покоління моделі Lexus ES 2018 відбудеться в рамках одного з міжнародних автосалонів в 2018 або 2019 році.

apap

y-vvy-a


Не пропустіть