Українцям вперше покажуть електромобіль Kia Soul EV (Фото)

Під капотом електрокара стоїть електромотор, що видає 111 кінських сил, 285 Нм крутного моменту та забезпечує розгін до 100 кілометрів на годину за 11,2 секунди. Пробіг Kia Soul EV за повної зарядки батареї складає до 212 кілометрів.

28-29 травня в рамках «Столичного Автошоу 2016» компанія «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор бренду Kia, вперше познайомить українських автомобілістів з електромобілем Kia Soul EV, який можна буде не тільки побачити, але й випробувати під час тест-драйву. Цю можливість отримають перші 50 охочих, які заповнять анкету. Демонстрація електромобіля відбудеться в рамках вивчення потенційного попиту на цю модель, після чого можливі офіційні поставки Soul EV в Україну.

Замість стандартного двигуна внутрішнього згорання під капотом Kia Soul EV розміщено компактний та легкий електромотор, що видає 111 кінських сил, 285 Нм та забезпечує розгін до 100 кілометрів на годину за 11,2 секунди. Літій-іонна полімерна батарея, розміщена під підлогою салону, має ємність 27 кіловат-годин. Пробіг за умови повної зарядки батареї складає до 212 кілометрів. Порти для заряджання Kia Soul EV розміщено під зсувною панеллю в передній частині, яка замінює решітку радіатора. Завдяки спеціальному індикатору на верхній частині панелі приладів статус процесу заряджання можна контролювати навіть знаходячись поза автомобілем.

Салон Soul EV не надто відрізняється від інтер’єру звичайної версії, але значна частина оздоблювальних матеріалів виконана з вторинної сировини. На центральній консолі розміщено 8-дюймовий дисплей мультимедійної системи, тоді як дані бортового комп’ютера виводяться на кольоровий монітор діагоналлю 3,5 дюйми. В залежності від комплектації Soul EV може бути оснащено як підігрівом сидінь обох рядів, так і вентиляцією передніх.

kia_soul_EV-1

kia_soul_EV-2

kia_soul_EV-3

kia_soul_EV-4

http://www.mashyna.com.ua/


Не пропустіть