З’явилося перше фото нової Porsche Panamera

Нове покоління великого хетчбека від Porsche має дебютувати в кращому випадку в жовтні, але як воно буде виглядати, вже відомо. У глобальній Мережі з’явилася фотографія, джерелом якої нібито стала офіційна брошура, присвячена “Панамери”.

На фото хетчбек виглядає дуже схожим на тестовий прототип, зображення якого з’являлися в Інтернеті на початку теперішнього року. Видання BurlappCar стверджує, що якщо зовні нова Panamera не дуже помітно відрізняється від хетчбека нинішнього покоління, то всередині відмінності набагато помітніші, але фотографій салону новинки поки не з’явилося.

Проте, відомо, що фізичні кнопки в “Панамери” поступляться своїм місцем сенсорним перемикачам, мультимедійна система отримає помітно більший екран, а також зміниться дизайн важеля перемикання передач.

Побудовано нову Porsche Panamera на модульній платформі MSB, що має допомогти хетчбеку трохи схуднути за рахунок збільшеної частки легких матеріалів в конструкції. Моторну гамму хетча складуть з модернізованих шести- і восьмициліндрових моторів і гібридної силової установки, з якою Panamera зможе проїжджати на електротязі до 30 км.

З чуток, зі зміною поколінь Panamera в Porsche приступлять до розширення сімейства. Модель може отримати не тільки кузов універсал, але і версію у вигляді двохдверного купе. Дебют же самої “Панамери” запланований на Паризькому автосалоні.

22104-v-seti-poyavilos-pervoe-foto-novoy-porsche-panamera


Не пропустіть