Новий Land Rover Defender: він може стати таким

У 2019 британський автовиробник відродить легендарну модель

Нагадаємо, виробництво Land Rover Defender першого і єдиного покоління припинилося 29 січня 2016 року. Але ще взимку з’явилася інформація про відродження культового позашляховика в новій якості. Тепер же журналісти видання Auto Bild завдяки інсайдерам з’ясували перші подробиці про новинку, а також створили на комп’ютері зображення зовнішнього вигляду майбутнього «Дефендер».

Відразу обмовимося, це – неофіційні зображення. Проте, німецькі журналісти стверджують, що дизайн нового Land Rover Defender буде орієнтуватися на вже показані концепти, а також на зовнішність оригінальної моделі.

Як і раніше, Land Rover Defender буде доступний з двома варіантами колісної бази. Укорочений Defender 90 завдяки алюмінієвому кузову і незалежній підвісці буде давати пасажирам більше комфорту, ніж раніше. А подовжений Defender 110 так взагалі стане наполовину люксовою моделлю. Наприклад, версія Autobiography буде здатна змагатися з оздоблення з преміальними Range Rover.

Але, незалежно від версії, Land Rover Defender як і раніше залишиться справжнім позашляховиком і буде відрізнятися неабиякими здібностями поза трасою. У рух модель будуть приводити нові 4- і 6-циліндрові дизельні двигуни, а в подальшому з’явиться і гібридна версія.

74c0420cf1b60d2d57e6a6d53c7d4ffb_orig

af65f21542a949b5c3ee7cc78e60ffe5_orig


Не пропустіть