Nissan офіційно презентував новий фургон NV300 (Фото)

Японський виробник продовжує оновлювати лінійку автомобілів сегмента LCV. Так, розробники офіційно розсекретили новий фургон Nissan NV300, який замінить модель Primastar в продуктовому ряду компанії, пише pokatim.ru.

Повідомляється, що в модельному ряду новинка розташується між автомобілями NV200 і NV400. На ринку новинка від Nissan з’явиться в трьох комплектаціях: чотири варіанти вантажного фургона, два варіанти пасажирського фургона і два вантажопасажирських Combi, які вміщують в себе до 9 чоловік.

Розробники відзначили, що гарантія на новий Nissan NV300 становить п’ять років або 160 тисяч кілометрів пробігу. Даний гарантійний термін також поширюється на всі оригінальні встановлені в автомобіль аксесуари. Залежно від версії у вантажний відсік можна помістити вантажі, що досягають по довжині до 3,75 – 4,15 метрів, а обсяг вантажного відсіку варіюється від 5,2 до 8,3 кубічних метрів.

Фургон Nissan NV300 оснащений захисною дерев’яною обробкою, універсальними стелажами, міцними перегородками і гачками, на стелі знаходиться світлодіодна підвіска. Крім цього, новинка також обзавелася висувним фаркопом з електроприводом і системою стабілізації причепа, проте ці деталі можна придбати за додаткову плату.

В підкапотному просторі новинки розташований 1,6-літровий дизельний двигун dCi, потужність якого в залежності від комплектації становить 95, 120, 125 і 140 кінських сил. У парі з силовими установками працює 6-ступінчаста механічна коробка передач.


Не пропустіть