Оновлена модель Suzuki S-Cross 2017 була розсекречена офіційно (Фото)

Як стало відомо, вже 17 жовтня на авторинку «Туманного Альбіону» стартує продаж переглянутого японського кросовера Suzuki S-Cross 2017 модельного року за ціною від 14 999 фунтів стерлінгів, пише autolandija.ru

Нова модель обзавелася переглянуту радіаторну решітку з хромованим оформленням, новими фарами і світлодіодними ліхтарями на «кормі». Крім того, автомобіль отримав збільшений до 180 мм кліренс і чорний пластиковий дифузор. У салоні з’являться більш якісна обробка інтер’єру, нова тканинна оббивка крісел, а також панорамний люк на даху.

Топова модифікація моделі зможе запропонувати супутникову навігацію, відеокамеру заднього виду, парктронік і автоматизований клімат-контроль. Тоді як у версії простіше можна буде розраховувати на кондиціонер, цифрове радіо, Bluetooth і обігрів бічних дзеркал.

Силова гамма Suzuki S-Cross 2017 отримає цілий ряд моторів Boosterjet, базовим з яких стане 111-сильний літровий турбоагрегат, що розвиває 170 Нм. Тоді як більш продуктивний 1,4-літровий двигун вже генерує 138 к.с. і 220 Нм. Також буде доступний і 1,6-літровий «дизель».


Не пропустіть