Renault оновила свій бестселер (Фото)

На Паризькому автосалоні представили оновлене сімейство Renault Clio, пише auto.mail.ru.

Четверте покоління Renault Clio розбирають в Європі, як гарячі пиріжки, – бестселер Renault і в 2016 році утримує другу сходинку в списку найбільш продаваних моделей, поступаючись лише Volkswagen Golf. Тому при оновленні Clio французи вирішили обійтися лише невеликими штрихами.

Змінилося оформлення передньої частини – з’явилися світлодіодні фари і злегка змінився бампер з протитуманними фарами. А ось всередині впізнати оновлену Clio дуже складно – тут трохи змінені матеріали керма і оформлення центральної консолі. Плюс в списку оснащення з’явилися в салонні дзеркало з автозатемненням, електроскладання бічних дзеркал, а мультимедійний комплекс R-Link тепер має розширені функції при підключенні смартфона.

Те ж саме торкнулося і «зарядженої» версії Clio RS, але протитуманні фари у неї тепер стилізовані під фінішний гоночний прапор. Як і раніше «хот-хетч» має два виконання – базове з 200-сильним турбомотором 1.6 і версію Trophy з двигуном, форсованим до 220 «конячок». Коробка передач безальтернативна – шестиступеневий робот EDC з подвійним зчепленням. Зате за доплату доступні більш жорсткі шасі Cup або Trophy зі зменшеним кліренсом, а для 220-сильного варіанту пропонується ще й випускна система, яка розроблена спільно з фахівцями фірми Acrapovic.

Крім того, гамма двигунів для Renault Clio розширилася з появою 110-сильного турбодизеля 1.5 і 120-сильного бензинового 1.2. У список устаткування додана і акустична система фірми Bose з шістьма динаміками і сабвуфером в багажнику. Є оновлення і у електрокара Renault Zoe – він отримав нову батарею, яка забезпечує запас ходу до 400 кілометрів.


Не пропустіть