Новий Nissan X-Trail переживе великі зміни

Як вдалося дізнатися журналістам відомого британського автомобільного видання Auto Express, керівництво японської компанії Nissan планує в наступному році представити нове покоління кросовера X-Trail. Разом з тим повідомляється, що зміни торкнуться як екстер’єру моделі, так і моторній гамі – буде додана потужна дизельна силова установка робочим об’ємом в 2,0 літра і максимальною потужністю близько 190 к.с.

Примітно, що днями Джеймс Райт – глава східно-європейського відділення Nissan, повідомив про те, що останнім часом найкраще продаються найдорожчі комплектації цього японського кросовера, які оснащені найпотужнішим мотором, а також системою повного приводу. Зокрема через те, що б скласти гідну конкуренцію чеській новинці Skoda Kodiaq, нове покоління Nissan X-Trail буде комплектуватися 190-сильним «дизелем».

Що стосується нової зовнішності кросовера, то з нею можна ознайомитися вже зараз – достатньо поглянути на фотографії кросовера Nissan Rogue – ця американська версія X-Trail. Компанія Nissan якраз недавно представила оновлену версію цього автомобіля. Можна бачити, що кросовер отримав нову радіаторну решітку, інший бампер, а також видозмінену головну оптику. Крім цього, зміни торкнулися і салону авто – крім іншого з’явилося нове рульове колесо, а також змінена центральна консоль.


Не пропустіть