Volkswagen показав новий Caddy (Фото)

Розробники німецької машинобудівної компанії Volkswagen випустили унікальну модель Caddy Edition 35 TGI. Так, новинка створена на честь 35-річного ювілею вищевказаної моделі, яка працює на бензині і природному газі. Автомобіль вперше представили на мотор-шоу IAA, що пройшов в Ганновері, пише pokatim.ru.

Відмінною особливістю нового мінівена є його збільшена довжина – автомобіль на 47 сантиметрів довший. Volkswagen Caddy Edition 35 TGI випускається з шестишвидкісною коробкою DSG (пряме перемикання), тоді як звичайна версія оснащується механічною КПП. Модель Maxi здатна проїхати до 860 кілометрів на природному газі, стандартна версія має запас ходу на 630 км. Автомобіль споживає до 6 і 5,7 кубічних метра газу для максимальної і стандартної версій відповідно.

Рівень викиду вуглекислого газу становить 126 і 123 грами на кілометр. Серед оновлень розробники помістили новий дах, 17-дюймові диски, кілька варіантів кольорів кузова, бортовий комп’ютер і кілька інших опцій. Вартість Volkswagen Caddy Edition 35 TGI складе від 18 750 євро, старт продажів намічається на весну майбутнього року.


Не пропустіть