Mercedes показав найдорожчий автомобіль (Фото)

Якщо ви зустрінете цей автомобіль на дорозі, то знайте – його власник багата людина. Ні, не так. Він дуже багатий

Адже це не просто кабріолет. Це дуже крутий кабріолет. Який навіть називається не Mercedes, а Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet, пише auto.mail.ru

Це найдорожчий серійний «Мерс», адже він буде коштувати 300 000 євро (всілякі «Пульман» і броньовані машини не вважаємо). Причому це так звана базова заводська ціна, яка не враховує доставку, місцеві податки і митні платежі.

Що ж покупець отримає за 300 тисяч євро? По-перше, красу. Автомобіль виглядає дуже гарно і – в даному випадку це слово цілком розумно – сексуально. Хоча до чого слова – краще просто дивіться фото і все зрозумієте.

По-друге, ексклюзивність. Всього буде зроблено 300 таких машин, тому, навіть маючи гору грошей, купити його буде непросто. Ну і плюс до цього треба розуміти – Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet являє собою сплав високих технологій. І кінських сил – під капотом стоїть король двигунів. V12 з подвійним наддувом об’ємом 6 літрів, який видає 630 к.с. і 1000 Н∙м.

У кого зараз поганий настрій, той обов’язково скаже, що Mercedes-Maybach S 650 Cabriolet за великим рахунком нічим не відрізняється від кабріолета S-класу. Який з V12 можна купити за 230 000 євро (називається він Mercedes-AMG S 65). І багато в чому це правда. Але не забувайте, що салон тут обшитий найдорожчою шкірою, в обробці використано натуральне дерево, скрізь є логотип Maybach, а диски 20-дюймові. І головне. При відкритті дверей на асфальт проектується значок Maybach. А це вже безцінне.

Зачекайте! Тут же ще є сумки! Їх отримають всі 300 покупців.

9c9e4999751e75f80d5c5c743e0cb871_orig

PS І це ще не все. Купіть кабріолет «Майбах» і отримаєте безкоштовний брелок для ключів. І сертифікат. Його підпише особисто глава марки Дітер Цетше.


Не пропустіть