KIA опублікувала тизер абсолютно нової моделі авто

Автокомпанією KIA анонсований вихід на авторинок абсолютно нової версії авто, яку ще офіційно не представили автолюбителям. В інтернеті також оприлюднили перший тизер сучасного седана, а також короткий ролик, який натякає на ряд технічних характеристик.

Варто відзначити, що ролик тривалістю 35 секунд показує, як по автотрасі мчить невідомий транспортний засіб. Зйомка здійснювалася з салону автомобіля, внаслідок цього розгледіти нову версію KIA публіка не змогла. Судячи з анонсу, нова модель здатна набирати понад 240 км/год.

З відео стає зрозуміло, що транспортний засіб укомплектують прогресивними формами, які представлені разом з маневреністю. Експертами допускається, що анонсована версія є побудованої на основі GT фастбека, презентованим публіці у Франкфурті в 2011 році.

Варто відзначить, що натяком саме на цю модель виступило зображення прототипу, розміщене як фон для промо-сайту. Інформація не підтверджена, однак транспортний засіб ймовірно отримає силовий агрегат V4, який здатний демонструвати 320 конячок. Презентація автомобіля відбудеться в Детройті восьмого січня майбутнього року.


Не пропустіть