BMW 5 Series 2017 здивує автолюбителів форматом бізнес-спорткара (Фото)

Розробники баварського виробника повідомили, що майбутня новинка здивує клієнтів BMW. Очікується, що істотні зміни, які чекають модель 5 Series 2017 року випуску, зроблять седан кращим в своєму класі, пише pokatim.ru.

Фахівці додали, що для компанії BMW пошук успішної заміни в концептуальному розвитку того чи іншого автомобіля є особливою проблемою. Баварський виробник випускає лінійку транспортних засобів 5 Series з 1972 року.

Представлений у 2017 році спортивний седан від BMW з’явиться на автомобільному ринку країн Євросоюзу за ціною від 60,5 тисяч доларів. У дилерських центрах німецького бренду, з’явиться абсолютно новий бізнес-спорткар. На сьогоднішній день в компанії озвучили габарити новинки: довжина BMW 5 Series 2017 модельного року збільшиться на 29 мм, ширина побільшає на 8 мм, а висота седана буде більшою на 15 мм. Колісна база спорткара теж виросте – на 7 мм.

Зовні новинка стане більш витонченою за рахунок використання різних стилістичних елементів, а вага спортивного седана скоротиться на 100 кілограмів за допомогою застосування в будівництві легких матеріалів. Пасажири задніх крісел відчують, що в салоні стане менше місця.

Примітно, що новий BMW п’ятої серії буде оснащений спеціальними пристроями, здатними передавати інформацію іншим власникам BMW інформацію про дорожні умови та особливості на трасі. В підкапотному просторі з’являться система повного приводу і два нових силових агрегати – 540iX і 530iX.


Не пропустіть