Cadillac готує маленький кросовер XT3

Компанія Cadillac планує розширювати свою лінійку кросоверів. Вони вже стали основною рушійною силою в модельному ряду марки, пише auto.mail.ru.

Передбачається, що в другій половині 2018 року Cadillac офіційно представить модель XT3 – цей автомобіль буде меншим (і, звичайно, дешевше XT5).

Зараз у Cadillac є всього два SUV: середньорозмірний XT5 і величезний Escalade. І цього явно недостатньо для успіху на ринку. Тому дилери марки чекають XT3 з великим нетерпінням – згідно з прогнозами, саме ця модель може стати найпопулярнішим кросовером Cadillac.

За даними видання Detroit News, на XT3 історія підкорення світу кросоверів для Cadillac не закінчиться. До 2020 року очікується модель XT1. А взагалі керівництво Cadillac раніше вже говорило, що в період з середини 2018 з кінець 2020 року марка буде робити по одній новій моделі кожні півроку!

Хоча і зараз справи Cadillac йдуть непогано. Величезні гроші, які GM вкладає в цю фірму (а мова йде про $ 12 млрд за кілька років) починають давати результат. Світові продажі Cadillac виросли в минулому році до 308 тисяч автомобілів (+ 11,1%, це найкращий показник за останні 30 років). Причому зростання в Китаї склало 46% (116 тисяч машин).


Не пропустіть