Volkswagen Touareg нового покоління помітили під час тестів (Фото)

Volkswagen представить третє покоління VW Touareg вже в цьому році на автосалоні в Шанхаї, який пройде в квітні. Більш того, позашляховик був помічений на тестах.

Великий позашляховик Volkswagen буде в значній мірі нагадувати представлений в Китаї в 2016 році концепт. Як архітектуру для прототипу була використана модульна платформа MLB, яку також використовують недавно випущений Audi Q7 і майбутній Porsche Cayenne. Структура MLB Evo з 2015 року дозволяє відчутно знижувати вагу більш, ніж на 200 кг. Таким чином нові й Touareg 2017 модельного року буде важити менше 2 тонн. Крім того, він буде довшим і ширшим. MLB Evo дозволить використовувати вже відомі бензинові і дизельні двигуни з палітри концерну, але перш за все гібридний силовий агрегат. Йдеться про 3,0-літровий дизельний двигун V6 з потужністю в 270 к.с., а також його бензиновому еквіваленті з віддачею в 340 л.с. А ось плагін-гібридна система буде складатися з 4-циліндрового турбоагрегату (252 к.с.) і 100-кіловатного електродвигуна. Сумарна потужність установки складе 381 к.с., тоді як на чисто електричному режимі автономний пробіг становитиме 50 км.

Зовнішній вигляд нового Touareg відрізняється широкою фронтальною частиною з вузькими фарами. Вражаючі колісні арки домінують при вигляді в анфас, так само як і характерна лінія вікон, яка візуально змінить акцент позашляховика.

Інтер’єр не настільки екстремальний, як у шоу-кара, але зі зменшеним числом кнопок і двома дисплеями 12 і 15 дюймів. Крім того, Touareg забезпечує оптимальний зв’язок, який надає функції жестового і голосового управління, а також напівавтономного водіння і паркування.

Поряд з усім цим, інформаційно-розважальна система дозволяє встановлювати зв’язок з власним будинком водія. Це дозволяє використовувати голосові команди для включення опалення та освітлення будинку ще по дорозі додому, а також прослухати записи на автовідповідачі. Для голосових команд VW використовує голосовий помічник Alexa від Amazon.


Не пропустіть