У мережу потрапили знімки ексклюзивної новинки від Mercedes

Зображення нового розкішного позашляховика Mercedes-Maybach G 650 Landaulet потрапили в мережу майже за місяць до офіційної прем’єри, яка повинна була відбудуться на Женевському автосалоні в березні.

Про це повідомляє FlyWheel. У компанії вважають, що це сталося через “журналістську диверсію”, незважаючи на те, що фото- і відео зйомка була суворо заборонена.

Новинка отримала базу від екстремального позашляховика G500 4 × 4². Це дозволило збільшити простір для пасажирів на задніх сидіннях. Але головна особливість це кузов – ландоле. Пасажири ззаду можуть підняти дах і відчути себе в кабріолеті, але у водія немає такої функції.

Салон вийшов не менш ефектним, ніж інтер’єр. Всередині встановили велику кількість моніторів та анатомічні крісла. Водія і пасажирів відокремлює перегородка, як в лімузинах.

Позашляховик оснастили двигуном V12 об’ємом в шість літрів. Силовий агрегат видає потужність в 630 к.с. Інші характеристики розсекретять вже після офіційної презентації в Женеві.

За попередньою інформацією купити Mercedes-Maybach G650 Landaulet можна буде за 300-400 тисяч євро. Але його тираж обмежений. Планується, що з конвеєра зійде лише 99 екземплярів.


Не пропустіть